Osmancık’ta her geçen gün çeşitli işyerleri açılışı gerçekleşirken, bunlardan bir yenisi Karabey Mühendislik oldu.

Osmancık Yeni Mahalle Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi No:93/1 (Yurtiçi Kargo yanı) adresinde faaliyet gösteren Karabey Mühendislik, dualarla hizmete açıldı.

Karabey Mühendislik firmasının açılışına; Milliyetçi Hareket Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör ve parti teşkilatı, Osmancıkta faaliyet gösteren mühendislik firma temsilcileri, işadamları ve sanayiciler ile çok sayıda davetli katıldı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen açılış töreninde duaların ardından MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör , işletme sahibi Makine Mühendisi Durmuş Kara ve aile büyükleri tarafından açılış kurdelası kesildi.

Günün konseptine uygun haliyle dizayn edilmiş işyeri creatif dizaynı ile göz doldururken, açılışa katılan misafirler hayırlı olsun dileklerini Durmuş Kara’ya ilettiler.

“Konfor ve ekonomi için tasarlıyoruz” sloganıyla yola çıkan Makine Mühendisi Durmuş Kara, işyeri hakkında bilgi verdi.

Kara; “Konfor ve ekonomi için tasarlıyoruz” sloganıyla çıktığımız bu yolda yıllarca elde ettiğimiz deneyimlerimizi vatandaşlarımıza verimli çalışan, ekonomik yatırım maliyeti olan ve uzun ömürlü; ürün ve hizmetlerle sunmayı amaçladık. İşletmemizde merkezi veya bireysel doğalgaz dönüşüm sistemleri, tüm marka ve modelde kombi ve diğer ekipmanlar, mekanik tesisat, projelendirme çalışmaları yapılmaktadır. Çok yakında solar enerji faaliyetlerinde de aktif olarak çalışmalara başlayacağız. Ayrıca açılışa özel fiyatlarımızla Airfel marka kombilerimizde 5 yıldızlı konfor ve 5 yıl garanti imkanı sunmaktayız ve komşusunu getiren vatandaşlarımıza “Doğalgaz tesisatında %10 indirim” kampanyamız başlamıştır. Tüm Osmancıklı halkımızı işyerimizi ziyaret edip bu imkanlardan yararlanmalarını tavsiye ederiz. Ayrıca bizlere 0554 986 71 55 nolu telefondan da ulaşabilirsiniz” dedi.

İşyerinin açılışında katılımcı misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

​​​​​​​