Osmancık’ın doğalgaz imkanlarından yararlanmaya başlaması ile birlikte birçok mühendislik firması da hizmet vermeye başladı.

İntegral Mühendislik yoğun bir katılımla açılarak müşterilerinin hizmetine girdi.

Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi No:29/B (AK Bank yanı) Osmancık adresinde düzenlenen açılış törenine; Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Mahmut Özhan Arslan, MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, Saadet Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Alaattin Uğur, siyasi partilerin yöneticileri, sanayici ve iş adamları, çok sayıda davetli esnaf ve misafirler katıldı.

Açılış duasının ardından Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Çıplak, İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Mahmut Özhan Arslan, MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, Saadet Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Alaattin Uğur ve Firma Sahibi Makine Mühendisi Abdullah Serkan Sabur hayırlı olsun dilekleriyle birlikte kurdelayı kestiler.

İntegral Mühendislik, oldukça şık konsepti ve dizaynıyla dikkat çekerken, misafirlerden tam not aldı. İntegral Mühendisliğin bünyesinde Bosch, Demir Döküm, Baymak, Artema, Vitra, ECE Banyo, Fıratboru ve E.C.A. markalar bulunmakta. Her marka kombinin tek adresi olan İntegral Mühendislik, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri ve müşteri memnuniyeti ile hedefini belirlemiş durumda.

Firma Sahibi Makine Mühendisi Abdullah Serkan Sabur; merkezlerinin Eşref Hoca Caddesi No:13/A Çorum adresinde olduğunu, yeni Osmancık Şubelerinin Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi No:29/B adresinde olduğunu belirterek, Osmancıklılara hizmet vermeye hazır olduklarını vurguladı. Sabur, vatandaşların mühendislik hizmetlerinde İntegral Mühendisliğe uğramadan karar almamalarını tavsiye ederek, 444 39 80 / 0543 440 50 10 telefondan kendilerine ulaşılabileceğini bildirdi.