Osmancıklı İnşaat Mühendisi Burhanettin Akkoca tarafından kurulan ve İstanbul’da başarılı projelere imza atan İmyapı İnşaat Osmancık’ta başladığı ilk projesini tamamlamak üzere. İmyapı’nın Cumhuriyet Mahallesinde inşa ettiği Hacı Halime Hatun Apartmanı; merkezi lokasyonu, mimari tasarımı, kullanışlı planı ve tam anahtar teslim daire ayrıcalığıyla dikkat çekiyor.

İMYAPI OSMANCIK İNŞAAT SEKTÖRÜ’NÜN PARLAYAN YILDIZI OLMAYA ADAY

Faaliyetlerini 2011 yılından bu yana İstanbul’da sürdüren İnşaat Mühendisi Burhanettin Akkoca tecrübe deneyimlerini memleketi Osmancık’ta da sürdürmeye başladı.

Osmancık halkının projelerine gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten İnşaat Mühendisi Burhanettin Akkoca, Osmancık’ın çehresini değiştirecek projelerinin devam edeceğini açıkladı.

Modern mimariyi, teknolojiden üst düzeyde faydalanarak, Osmancık Cumhuriyet Mahallesindeki inşa ettiği Hacı Halime Hatun Apartmanı bir üst çıtaya taşımayı hedeflediklerini belirterek “İMYAPI faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde kalıcı olmayı hedeflemiş bir firmadır. Bu nedenle yüksek standartlardan ve kaliteden asla taviz vermez. Bu prensipler hedefinde Osmancıklı hemşerilerimize uzun yıllar hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.

İLK PROJE MÜKEMMEL LOKASYON VE MİMARİ TASARIMIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

İMYAPI’nın Osmancık’taki ilk projesi olan Cumhuriyet Mahallesi Hacı Halime Hatun Apartmanı hem lokasyonu hem de mimari tasarımıyla dikkat çekiyor.

İnşaat Mühendisi Burhanettin Akkoca lokasyon önceliğinin metropol şehirlerde olduğu gibi her şehrin önceliği olduğunu belirterek Osmancık’taki projelerinde lokasyon seçimine öncelik verdiklerini ifade etti. Cumhuriyet Mahallesindeki projenin Cumhuriyet Anadolu Lisesi yanında inşa ettiklerini vurgulayan Akkoca; şu bilgileri verdi:

“Metropol şehirlerde en önemli faktörlerden biridir lokasyon. Bizler de bu tecrübelerimizden dolayı tercih ettiğimiz alanlarda önceliğimiz ilkokula, liselere, camiye, marketlere, çarşıya, resmi kurumlara çok yakın lokasyon seçimidir. Projemiz imkanlardan ve zamandan faydalanabilmek için en iyi seçenekler arasında yer almaktadır. İnşa ettiğimiz Hacı Halime Hatun Apartmanı aynı zamanda modern mimarisiyle dikkat çekmektedir.

Hemen hemen tüm dairelerimizin cephesini güney cephe ve tamamen güneş alacak şekilde projelendirilmiştir. Dairelerimin İMYAPI imzasını hissettirecek görseli ile de dikkat çekmektedir.”

KAT İRTİFAK TAPULARI KURULMUŞTUR

Projemizin kaba inşaatı tamamlanmış ve çatı aşamasına gelmiştir. Proje hızla tamamlanmaktadır. Kat irtifakı kurulmuş ve satışa hazırdır. Dairelerimizi burada ilk proje olması nedeniyle mükemmel bir fırsatla müşterilerimize sunacağız. İMYAPI imzalı her projede daire alanların mutlaka hissedeceği bir ayrıcalık olacaktır.

TAM ANAHTAR TESLİM YAPI NEDİR?

Biz projelerimizi tam anahtar teslim inşa ediyoruz. Bu ne demek? Bu şu anlama geliyor. İMYAPI imzalı konutlarda mutfak dolabı, vitrifiye, duşa kabin gibi tüm donanımlar anahtar teslim olarak projemizde yer alıyor. İMYAPI imzalı konutu satın alan bir kişi hiçbir ek masraf yapmadan eşyasını taşıyıp dairesinde yaşama başlayabiliyor.

Cumhuriyet Mahallesinde inşa ettiğimiz Hacı Halime Hatun Apartmanı; merkezi lokasyonu, mimari tasarımı, kullanışlı planı ve her daireye otopark avantajının yanı sıra tam anahtar teslim özelliğiyle büyük bir avantaj sağlıyor.

HER DAİREYE OTOPARK

Projelerimizde öncelik verdiğimiz konulardan birisi de her dairinin kendine özgü otopark alanı olmasıdır. Çoğunlukla kapalı otopark olmak üzere bazı projelerimizde açık, bazı projelerimizde yarı açık ya da kapalı şekilde her projemizde otopark alanına öncelik veriyoruz. İMYAPI İmzalı bir projede yaşamı tercih edenlerin otopark sorunu diye bir derdi olmayacaktır.

İNSANLARA YAŞAM ALANI SUNUYORUZ

Özetle biz insanlara yaşam alanı sunuyoruz. İnşa ettiğimiz yapılarda katlar arasında ses yalıtımları mevcut. Böylelikle daireler arasında ses kirliliğinden uzak rahat bir konfor sunmakta. Her binamızın oto parkı mevcuttur. Günümüz çağında en çok yaşanan sıkıntılardan birisidir otopark. İMYAPI projelerinde bu sorundan kurtulmuş oluyoruz. Projeler tam anahtar teslim olup mutfak dolabı, vitrifiye ve duşa kabin dahil olmak üzere tüm dairelerimizde mevcuttur. Çoğu binalarda bu özelliği bulmanız neredeyse mümkün değilken İMYAPI projelerinde bu bir standarttır.

Bizim amacımız ticaretten öte insanlara hak ettiği kalitede yaşam alanı sunmaktır. İmyapı İnşaat Yeni Mahalle Ulumezarlık Sokak No:12/A/33 19500 - Osmancık/Çorum adresinde yer alıyor. Telefon ise 0543 317 00 66."

3