Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Osmancık İlçe Müftülüğü'nün gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler çerçevesinde Türkiye Diyanet Vakfı Osmancık Şubesine ev bağışlayan Rukiye Yılmaz, İbrikdar Kur’an Kursu' nun arsasını bağışlayan Edip Gencer, yine farklı yerlerde arsa bağışında bulunan Fazlı Gelgör, İsmail Kökez ve

Sadık Tunca'ya İlçedeki Cami ve Kur’an Kurslarının yapımında emeği geçen Yılmaz Genç'e ve örnek çalışmalarıyla temayüz etmiş din görevlilerinden İbadullah Camii İmam-Hatip Ahmet Şen’e plaket takdim edildi.

Osmancık Kanıtemiz Et Lokantasında düzenlenen programa Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkan Vekili Hüseyin Cebeci, Osmancık Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nadir Öksüz, Osmancık Müftüsü Dr. Eyup Aydın, Müftülük personelleri katıldı.

Yapılan ikramlarının ardından Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkan Vekili Hüseyin Cebeci ve İlçe Müftüsü Dr. Eyyup Aydın tarafından Osmancıklı hayırseverlere ve emekli din görevlisine teşekkür plaketleri takdim edildi.