Osmancık Haber Gazetesi, Osmancık Belediyesi’ndeki müdürlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, görev değişikliklerinin daha etkin hizmet üretmek ve birimlerin çalışma verimini arıtmak amacıyla yapıldığını söyledi.
Yapılan düzenleme ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Işık Halkla İlişkiler ve Muhtarlık Müdürlüğüne, Fen İşleri Müdürü Emrah Baş Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne, Su ve Kanalizasyon Müdürü Mustafa Yüktaşır Fen İşleri Müdürlüğüne, Burhanettin Arslan İtfaiye Müdürlüğüne, Kazım Gökel Temizlik İşleri Müdürlüne atanmasından dolayı Osmancık Haber Gazetesi hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ve Muhabir Sema Uzar, Osmancık Belediyesi bünyesinde yeni müdürlüklerde görev yapan müdürleri makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Çetindere ve Uzar, birimler hakkında fikir alışverişi yaparak, Osmancık Haber Gazetesi olarak üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını, ilçe sorunlarını giderecek ve vatandaşların taleplerine çözüm üretecek şekildeki çalışmalarında tekrar başarılar diledi.