Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Sorumlu Müdürü Selma Çetindere ile Osmancık TV Genel Yayın Yönetmeni Emrah Akıllı Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Sarı'yı ve beraberindeki gazileri 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda makamında ziyaret etti.

Çetindere ve Akıllı; "30 Ağustos 1922'de kazanılan büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal'in önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında milletimizin istiklal ve hürriyet aşkı ile kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır.

Vatanımızı, bağımsızlığımızı ve dolayısıyla bu günkü refah günlerimizi başta şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Sizlere ve şehit ailelerimize saygılarımızı sunuyor, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Sarı böyle bir Zafer Gününde yerel basın tarafından kendilerinin ziyaret edilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği adına teşekkür etti.