Fransa’da yaşayan Osmancıklı hemşerimiz Gemici İlkokulu öğrencileri için kırtasiye yardımında bulundu.
Osmancık’ta emekli öğretmen Yücel Boyacı’nın yeğeni Mehmet Taş’ın kızı Merve Taş ilk olarak Fransa’da başlattığı kampanyanın ikincisini Türkiye için gerçekleştirdi.
Hukuk Fakültesi mezunu avukat adayı Osmancıklı hemşerimiz Merve Taş, geçen yıl düzenlediği çeşitli projelerde aktif rol alarak düzenlediği kampanyaları Fransa’da gerekli ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştı. Aynı projeyi Fransa’da devam ettirerek elde ettiği gelir ile vatanı Türkiye’ye gelip memleketi Osmancık’taki öğrencilere yardım etti.


Osmancık Gemici İlkokulu Müdürü İbrahim Gökdere ve öğretmen Nilüfer Güler tarafından karşılanan Merve Taş ve ailesi okul öğrencileri ile bir araya geldi.
Çarşı esnaflarından Demet Kırtasiye sahibi Mustafa Çevik’in öncülüğünde en kaliteli kırtasiye malzemeleri temin edilerek, malzemeler hep birlikte öğrencilere dağıtıldı. 
Çocukların gözlerinden okunan mutluluğa şahit olan hayırsever aile amaçlarının yerine ulaşmasının huzurunu yaşayarak bu tür yardımları düzenli olarak devam ettireceklerini bildirdiler.