Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Osmancık Haber Gazetesi ve Osmancık Gazetesi yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan CHP İlçe Başkanı Sadık Eker, gündemle ilgili değerlendirme yaparak, gazeteciler ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ve Osmancık Gazetesi sahibi Özkan Özçelik ile kahvaltıda bir araya gelerek günün anlam ve önemine ilişkin sohbet eden Eker, parti çalışmaları ve seçim dönemi izlenimleri hakkında da bilgi verdi.

Osmancık'ta iddialı olduklarını ve seçimi kazanmak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini dile getiren Eker, ilçe için en hayırlı adayın kazanması temennisinde bulundu.

Gazetecilerin çalışma koşullarının zorluğundan da bahseden Eker, CHP olarak basın kuruluşlarının işini kolaylaştırmak ve gereken konularda yardımcı olmak için çaba gösterdiklerini vurguladı.

Çetindere ve Özçelik; böylesine anlamlı bir günde kendilerini kahvaltı ortamında buluşturan CHP İlçe Başkanı Sadık Eker’e teşekkür etti.