Tenis Kadınlar İlçe Şampiyonasında, İlçe birincisi Nuray Dündar Karakaya, İlçe ikincisi Ece Fulden, İlçe üçüncüsü Celile Köse ve İlçe Dördüncüsü Meral Bayram dereceye girdi. Ödüllerini Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya ve Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci verdi.

Tenis Karma İlçe Şampiyonasında ise İlçe birincisi, Zafer Mercan, İlçe ikincisi Bilal Kök, İlçe üçüncüsü Abdullah Küçükgöz ve İlçe Dördüncüsü Nuray Dündar Karakaya dereceye girdi. Ödüllerini İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Cumhuriyet Savcısı İsmet Turgut Gülşen ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Dilbaz verdi.

Osmancık Tenis Spor Kulübü Başkanı Nuray Dündar Karakaya; “yeni kurduğumuz kulübümüzün ilk etkinliğini Cumhuriyetimizin 98. Yılı kutlamalarında düzenledik. 18 erkek 6 kadın 24 sporcumuzdan oluşan turnuvada karma ve erkek teniste dereceye giren sporcularımızı için bir araya geldik. İnşallah kulübümüz tam hız devam edecek. OSMANCIK Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Abdullah Küçükgöz ve tüm sporcularımıza kulüp başkanı olarak emeklerinden ve katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.