Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi Osmancık Malmüdürlüğü görevine atanan Zeki Kapdan’a kutlama ziyaretinde bulundu.

Uzun süredir Osmancık Mal Müdürlüğü görevini yürüten Hüseyin Zengin’in Milli Piyango Genel Müdürlüğü Samsun Şube Müdürü olarak atanmasının ardından boşalan Osmancık Mal Müdürlüğüne Zeki Kapdan atandı.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti, Osmancık Mal Müdürlüğüne atanan Zeki Kapdan’ı makamında ziyaret ederek, başarı dileğinde bulundu.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete Başkan Yardımcısı ve Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere, Başkan Yardımcısı ve Osmancık Gazetesi İmtiyaz Sahibi Özkan Özçelik ile Osmancık Gündem ve Doğan Haber Ajans Muhabiri Mustafa Ulusoy hazır bulundu.

Osmancık Gazeteciler Cemiyet yönetimi ile bir süre sohbet eden Kapdan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Cemiyet yönetimine teşekkür etti.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim ise Osmancık’ta yeni göreve başlayan Osmancık Malmüdürü Zeki Kapdan’ı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

ZEKİ KAPDAN KİMDİR?

1975 Çankırı doğumlu olan Zeki Kapdan, ilk, orta ve lise öğrenimini Çankırı’da tamamladı.

Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan Zeki Kapdan, 1998 yılında Maliye Bakanlığında memur olarak göreve başladı.

Bakanlık teşkilatında memur, şef, müdür yardımcısı ve Malmüdürlüğü görevlerinde bulundu.

Sırasıyla Çankırı, Kastamonu, Ardahan’da çalışan Kapdan, en son Konya Karapınar’da Malmüdürlüğü görevini yürütürken Osmancık Malmüdürlüğü’ne naklen atandı.

Zeki Kapdan evli ve 3 çocuk babasıdır.