Osmancık Gazeteciler Cemiyeti’nin gelirinin tamamını üniversite öğrencilerine burs olarak vermeyi hedeflediği Bayram Dergisi çıktı.

Kurulduğu günden bu yana aktif faaliyetler gösteren Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Bayram Dergisi´nin hazırlıklarını tamamlayarak baskısını gerçekleştirdi.

36 sayfadan oluşan tamamı renkli olarak basılan dergi Osmancık´ın tanıtımına ağırlık vererek kültürel içerikli olarak tasarlandı.

Osmancık´ta birçok esnafın dergiye vermiş oldukları reklamlarla gelir elde eden Bayram Dergisi ücretsiz dağıtılacak.

Geliri Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyelerinin Milli Eğitim Müdürlüğü ile istişareli olarak titizlikle belirlediği 10 üniversite öğrencisine 1 yıl boyunca burs olarak verilecek.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim, yaptığı açıklamada, “Geçmiş yıllarda ulusal gazeteler bayramlarda çıkmadığından dolayı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Bayram Gazetesi çıkarırdık Bide bu geleneği Osmancık´ta yaşatmak için cemiyet olarak aldığımız kararla Bayram Dergisi çıkarmak istedik. Derginin içeriği Osmancık´ın tanıtımı ağırlıklı olarak tasarlandı. Dergiden elde edilen gelirin tamamı günlerce süren çalışmalarımız sonucu belirlediğimiz 10 üniversite öğrencisine 1 yıl boyunca burs olarak dağıtılacak. İlkini çıkardığımız bayram Dergisini geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bu sayede daha çok öğrenciye burs verme imkanına sahip olacağız. Reklam ve kutlamaları ile dergimize destek veren tüm esnaflarımıza yönetim kurulumuz ve burs verdiğimiz öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.