Osmancık Gazeteciler Cemiyeti yılda iki defa olmak üzere Bayram Dergisi çıkaracak.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti aktif çalışmaları kapsamında yönetim kurulu kararı alarak Bayram Dergisi çıkaracak.

Kurban Bayramı ve Ramazan bayramlarında olmak üzere yılda iki defa çıkarılacak olan derginin içeriğinde Osmancık´ın tanıtımına ağırlık verilecek.

Tamamı kuşe kağıda basılacak ve renkli olacak olan derginin tüm reklam gelirleri ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verilecek.

Ücretsiz dağıtılacak olan derginin gelirleri reklamlardan sağlanacak.

Gelirinin tamamı öğrencilere yıl boyunca burs verilecek olmasından dolayı reklam ve bayram kutlamalarına hayırsever işadamları ağırlık verirken yapılan çalışmanın örnek bir davranış olduğunu dile getirdiler.

Firma sahiplerinin bütçesine göre reklam fiyatları çeyrek sayfa 250 lira, yarım sayfa 500 lira tam sayfa 1000 lira olmak üzere olarak belirlendi.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bilal Çevrim yaptığı açıklamada, “Geçmiş yıllarda bayram tatillerinde günlük gazeteler çıkmama kararı aldığından Türkiye Gazeteciler Cemiyeti bayram süresince Bayram Gazetesi çıkarırdı. Geliri Türkiye Gazeteciler Cemiyetine bağış olarak kalırdı. Bizde bu geleneği Osmancık´ta devam ettirmek için böyle bir girişimde bulunduk. Yapacağımız çalışmadan elde edilecek gelirin tamamı gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilere yıl boyunca burs olarak dağıtılacak. Sürekli hale getirmeyi hedeflediğimiz derginin gelirinin artışına göre burs vereceğimiz öğrenci sayısını da artırmayı düşünüyoruz. Hayırsever işadamlarının yapılacak olan çalışmaya duyarsız kalmayacağını düşünüyoruz” dedi.