AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Laçin'de kaliteli içme suyu için yapılacak olan Arsenik İçme Suyu Tesisi'nin İller Bankası aracılığıyla ihalesi yapıldığını ve yapıma başlanacağını açıkladı.

3 Milyon 900 Bin TL ödenek ile yapımına başlanacak olan tesis için 10 gün içerisinde yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirten AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, 'Arıtma tesisi temel kazılarına başlanarak 400 iş gününde Arsenik İçme Su Tesisimiz bitirilerek Laçin halkımızın hizmetine sunulmuş olacak. Tesisimiz tamamlanması ile  hemşehrilerimizin evlerindeki musluklardan  memba  kalitesinde su akacak' dedi. 
Çorum’a yatırımların hızla devam ettiğini belirten Milletvekili Oğuzhan Kaya, 'Çorum’umuzun ihtiyacı olan her projeyi kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Laçin ilçemize kazandıracağımız arıtma tesisimiz ile Laçin merkezin içme su ihtiyacını karşılayacağımız gibi İlçemize bağlı Kavaklıçiftlik Köyü, Narlı Köyü, Gökçekaya Köyümüzün de içme suyu ihtiyacını da karşılayacak' ifadelerini kullandı