Çevre ve Orman Bakanlığı eski müsteşarı, Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Lütfi Akça ile 25 ve 26. Dönem Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Osmancık’ta Recep Cıplak’a ziyarette bulunarak destek oldular.

Ak Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak’a destek ziyaretleri devam ediyor. Seçime sayılı günler kala çalışmalar ve destek ziyaretleri kapsamında 25 ve 26. Dönem Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Orman Bakanlığı eski müsteşarı hemşerimiz Prof. Dr. Lütfi Akça, Recep Cıplak’ı ziyaret ettiler.

Ak Parti Osmancık Seçim Koordinasyon Merkezinde Cıplak’ı ziyaret eden eski milletvekili Kurt ve eski müsteşar Akça, daha sonra birlikte kadın kollarının da katılımı ile esnaf ziyareti yaptılar.

Eski Milletvekili İlksen Ceritoğlu Kurt, Recep Cıplak’ın beraber çalıştığı dönemdeki başarılarından söz ederek, Cıplak'ın bu başarılarını artıracağına inandığını, Osmancık için faydalı olabilecek en doğru aday olduğunu belirtti. Recep Cıplak’ın başarılı bir bürokrat olduğunun altını çizen Ceritoğlu Kurt, çalışmalarında başarılar diledi.

Eski Müsteşar Prof. Dr. Lütfi Akça ise Recep Cıplak’ın İl Özel İdaresinde görev yaptığı yıllarda oldukça başarılı bir grafik çizdiğini dile getirerek, Osmancık’ın gelişmesi, kalkınması ve güçlenerek büyümesi adına her türlü çalışmayı yapacağına inancının tam olduğunu söyledi. Recep Cıplak’ın belediye başkanı seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalarda her zaman destek vermeye hazır olduğunu belirten Akça, çalışmalarında başarılar diledi.

Recep Cıplak, eski milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve eski müsteşar Prof. Dr. Lütfi Akça’ya ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “büyüklerimizin bize bu kadar destek olduğunu gördüğümüzde bizim çalışma azmimiz daha da artıyor. Bizde bu destekler ve aldığımız manevi güç ile gece gündüz demeden Osmancık için tüm enerjimizi sarf edeceğiz. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz.

Bu vesile ile milletvekilimiz ve müsteşarımıza çalışmalarımızda yapmış oldukları destek ziyaretleri için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Daha sonra Recep Cıplak, Gürleyik Mahallesinde düzenlenen mitinge katıldı. Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’nın da katıldığı mitingde oldukça soğuk ve rüzgarlı bir hava vardı. Hava şartlarına rağmen meydanı dolduran mahalle sakinleri, Milletvekili Kaya ve Belediye Başkan Adayı Cıplak’ı bağrına bastı. Yapılan ve yapılacak olan projelerden söz eden Kaya ve Cıplak, bu projelerin yapılabilmesi adına güçlü bir destek istediler. Ak partili bir belediyenin avantajlarını anlatan Milletvekili Kaya, büyük projelerin belediyenin bütçesi ile yapılmasının mümkün olmadığını, ancak merkezi hükümetin desteği ile olacağını belirtti.

Kaya, mevcut iktidarın Ak Partili olması dolayısıyla belediyenin de AK Partili olduğu zaman yapılamayacak hiçbir projenin olmadığını söyledi.