Çorum’un Osmancık ilçesinin en eski ve en kurumsal gazetesi olan Osmancık Haber Gazetesinin kurumsal web sitesi olan “www.osmancikhaber.com.tr” yenilendi.

Yenilenen yüzüyle yayına başlayan web sitesi, hem masa üstü bilgisayar (PC), hem de mobil görünümü ile okuyucuları ile buluştu.

31 Temmuz 1996 yılında yayın hayatına başlayan, 2009 yılında da www.osmancikhaber.com.tr adresinden internet yayınına başlayan Osmancık Haber web sitesi yenilendi.

Yenilenen yüzüyle fark yaratan Osmancık Haber web sitesi, yeni baştan oluşturulan içerik ve değişen tasarımı ile mobil cihazlar da dahil tüm dijital platformlarda daha kolay ve hızlı bir kullanım imkanı sağlıyor.

Osmancık’ta ve il genelinde meydana gelen önemli olaylardan haberdar olmak isteyen okuyucular, 12 ayrı haber kategorisinde (Flaş Haber, Osmancık, Güncel, Siyaset, Yaşam, Eğitim, Ekonomi, Sağlık, Kültür-Sanat, Turizm, Spor, Özel Haber) yer alan haberlerden seçilen önemli başlıkları ‘Günün Manşetleri’ haberlerinden takip edebiliyor.

Köşe yazarları için de ayrı bir bölüm oluşturulan sitenin ‘Gazete Oku’ bölümünde Osmancık Haber Gazetesinin renkli ‘PDF’lerine ulaşılabiliyor.

Böylece okuyucular Osmancık Haber Gazetesi’nin tüm arşivine kolaylıkla erişim sağlıyor.

Günün en çok okunan ve en çok yorumlanan haber ve köşe yazarları, hem ana sayfada hem de içerikte sağda bulunan ‘Sitebar’da yer alıyor.

Osmancık Haber, doğru kaynaklardan haberleri, okuyucuların yorumuna da sunuyor.

Yine sağda bulunan ‘Sitebar’da resmi ilanları yaygın, bölgesel ve yerel gazetelerde yayımlandıkları gün eş zamanlı olarak internet ortamında kitlelerle buluşturan “Resmi İlan Portalı” www.ilan.gov.tr’ye de erişim sağlanıyor.

Ayrıca en güncel döviz verileri, serbest piyasadaki altın fiyatları, Namaz vakitleri, Süper Lig Fikstür ve puan durumu takip edilebildiği gibi web sitesine de üye olunabilecek.

Okuyuculara sıcak haber servisi yapacak olan Osmancık Haber web sitesi, şimdiye kadar birçok okuyucuya ulaşarak kategorisinde birçok bilgi ve görsel paylaştı.

Osmancık Haber’in kurumsal internet sitesi “www.osmancikhaber.com.tr” dinamik yapısı, yepyeni tasarımı ve zengin haber içeriğiyle yayında…