YEDAŞ uyardı: Çorum'un bu ilçelerinde elektrik kesilecek! YEDAŞ uyardı: Çorum'un bu ilçelerinde elektrik kesilecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı toplu konut idaresi başkanlığı (TOKİ), aralarında Çorum'un da bulunduğu 42 ilde 462 arsayı 1-2 Kasım 2023 tarihinde açık arttırma yöntemi ile satışa çıkaracağını duyurdu.

Toplu konut idaresi başkanlığı aralarında Çorum'un da bulunduğu 42 ilde 462 arsayı açık arttırma usulü ile satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar arasında İzmir'de gemi söküm alanı, sanayi tesisi. İstanbul'da konuk ve lojistik tesis alanları Ankara'da ise konut, ticaret, sağlık tesis alanı. Diyarbakır'da konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Yapılan açıklamada konut ticaret, sanayi, turizm, tesis, özel sağlık tesis ve plansız niteliğindeki arsalara peşin veya %35 peşinat ile 48 ay vade ile sahip olunabileceği belirtildi.

Tahmin edilen toplam beden 15 milyar 861 milyon 229.931 lira

Tahmin edilen toplam beden 15 milyar 861 milyon 229.931 lira olan yaklaşık 3 milyon 883 bin 551 metrekare büyüklüğündeki Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir Gaziantep, Gümüşhane, Hatay, İstanbul ,İzmir, Karabük, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Van ve Yalova'da bulunan 462 arsa açık artırmayı usulü ile satışa çıkarılacak.

Satışa sunulan arsalar arasında Ankara'da konut, ticaret, sağlık tesis alanı. Diyarbakır'da konut ve ticaret İzmir'de gemi söküm alanı, sanayi tesisi. İstanbul'da konut ve lojistik tesis alanları bulunuyor.