Türkiye’nin, başta altın rafineri işi olmak üzere, sağlık, finans, otomotiv ve gayrimenkul alanlarında önemli bir potansiyele sahip olan, aynı zamanda da Türkiye’nin beş farklı ilinde 38 ayrı noktaya verdiği hizmetle ülke genelinde doğal gaz dağıtımı konusunda %8’lik bir payın sahibi olduğu bilinen Ahlatcı Holding, Türkiye’nin en yaygın 2. özel doğal gaz dağıtım şirketi olan Enerya Enerji A.Ş, Partners Grup ortaklığıyla 10 şehirde 30 yıl süreyle doğal gaz dağıtım lisansına sahip, 1.400.000’i aşkın aboneye hizmet veren dev firmayı bünyesine kattı.

Ahlatcı Holding, 4 milyar metreküp yıllık gaz satış hacmine 15.000 km şebeke uzunluğuna sahip olan Enerya Enerji’yi bünyesine katarak enerji dağıtımında mevcut olan Çorum, Yozgat, Kastamonu, Karabük ve Çankırı illerine, Konya, Karaman, Aksaray, Ereğli, Erzincan, Antalya, Denizli, Aydın, Nevşehir ve Niğde’yi dahil etti.

Ahlatcı Holding, Enerya ile birlikte doğal gaz dağıtımında önemli bir atılımla pazar payını ve hizmet verdiği bölge sayısını ciddi oranda artırdı.

Özel Haber : İlhami Türksal