Çorum’un Osmancık ilçesinde yoldan çıkarak şarampole devrilen araçta can pazarı yaşandı. Kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza İstanbul-Samsun D-100 karayolu Osmancık’a 1 km kala Kurupınar Mevkisinde meydana geldi.

İstanbul istikametinden Samsun yönüne giden 49 yaşındaki Harun Y. yönetimindeki 42 E 9551 plakalı hafif ticari araç Kurupınar mevkisine geldiğinde sürücüsünün dikkatsiz ve tedbirsizliği nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi neticesinde yoldan çıkıp yol kenarında bulunan beton kanalete çarparak şarampole devrildi.

Meydana gelen trafik kazasını gören çevredeki vatandaşlar ve yolda seyir halindeki diğer araç sürücüleri 155 polis, 112 ambulans ve 110 itfaiyeyi arayıp kazayı bildirdiler.

Kaza yerine intikal eden Bölge Trafik Ekipleri, ambulans görevlileri ve Osmancık Belediyesine ait itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışmış sürücü ve yolcuları araç içerisinden çıkarttılar.

Kazada sürücü Harun Y. ile birlikte aynı aileden Ömer Y.(75), Güldane Y.(56), Başak G. (18) ağır yaralı olan 70 yaşındaki Şemsi Y. araç içerisinden çıkartılıp ilk müdahalesi sedye üzerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Osmancık Bölge Trafik Ekipleri İstanbul-Samsun D-100 karayolunda sıkı önlemler alarak araç yoldan kaldırılıncaya kadar yolu kısa süreli trafiğe kapattı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.