Arı Yetiştiricileri Birliğinin 2021 Yılı Bal Hasatı Şenliğine, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Adalet ve Kalkınma Partisi Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, AK parti Çorum İl Başkan Yardımcıları Yılmaz Peker, Mustafa Alagöz, Genlik Kolları Başkanı Fatih Temur, Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Başkanı Yılmaz Kaya, Pankobirlik Başkanı Ahmet Pehlivan, Çorum Tarım İl Müdürü Orhan Sarı, Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yücel Saygı, daire amirleri, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.
Programda bir konuşma yapan Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Bal Hasadının bereketli olmasını dileyerek, Tarım Bakanlığı’nın çalışmalarda belli bir noktaya geldiğini belirtti.
50 bin dekar arazinin sulandığını söyleyen Kaya; “Tarım Bakanlığımız sulama çalışmalarında belli bir noktaya geldi. Figani Göleti, Köprübaşı Sulama Barajı, Sarıhasan, Işıklı ve Karacuma Sulama Şebekesi, Kozören Göleti, Bayındır Barajı, Geykoca sulama barajı,  ile 50 bin dekar alan sulanırken, proje çalışmaları devam eden, Hıdırlık ve Tanrıvermiş Sulama projesiyle de 13 bin dekar toplamda 65 bin dekar alan sulanacak.
Tarım Bakanlığımızın çalışmaları sonucunda 31.5 trilyon hayvancılık desteklemeleri, 25 adet de süt sağım makinesi desteği sağlanmıştır.  Köylümüzün, çiftçimizin, üreticimizin her zaman yanında olacağız. Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Halk Kütüphanesine 125 Bin Lira Ödenek
Milletvekili Kaya, hasat şenliğinin ardından Mecitözü ilçe merkezini ziyaret etti. İlk olarak Öğretmenevinde incelemelerde bulunan Kaya, ”Öğretmenevimizin tadilatı için proje çalışmalarını başlattık. İlçemizin doğalgaza kavuşmasıyla kurumlarımızda doğalgaz dönüşümüne geçiyor. Bu kapsamda Halk Kütüphanemizin doğalgaz dönüşümü için 125 bin lira ödenek temin ettik.” dedi.
Milletvekili Kaya ilçe ziyareti kapsamında Halk Eğitim Merkezi’nde özel eğitim alan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. TOKİ ‘ye de bir ziyaret gerçekleştiren Kaya vatandaşların konutlarından memnun olup olmadıklarını sordu. Talep olduğu taktirde yeni TOKİ projelerinin yapılacağını belirtti.
İlçe Merkezinde yapılan ziyaretlerin ardından AK Parti İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Kaya, burada partililerle sohbet edip, Mecitözü’ne yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında istişarede bulundu.
Milletvekili Kaya’ya ilçe ziyaretinde, AK parti Çorum İl Başkan Yardımcıları Yılmaz Peker, Mustafa Alagöz, Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Gençlik Kolları Başkanı M. Fatih Temur, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir eşlik etti.