Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Bayram Çalışkan güven tazeledi.

Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odasının genel kurul toplantısı yapıldı.

Bayram Çalışkan ve Recep Salih Derindere olmak üzere 2 adayın yarıştığı genel kurulda, mevcut başkan Bayram Çalışkan yeniden seçilen isim oldu.

Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurula Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum Şoförler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Çorum Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Osmancıklı Hemşerimiz Özkan Şanal, Çorum Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Köse, Çorum Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Bilal Karatağ, OSMİAD Başkanı Emrah Tüysüz, Osmancık Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mürsel Gökyar ve çok sayıda esnaf katıldı.

ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç başkanlığında Divan heyetinin oluşturulması ile başlayan genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.

Ardından dededen toruna meslekte 30 yılını dolduran esnaflara düzenlenen törenle plaket taktim edildi.

Gündemdeki maddelerin görüşülerek oy birliğiyle ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi.

Mevcut Başkan Bayram Çalışkan ve Recep Salih Derindere olmak üzere 2 adayın yarıştığı seçimde odaya kayıtlı 808 üye oy kullandı.

800 oyun geçerli sayıldığı seçim sonucunda 437 oy alan Bayram Çalışkan yeniden Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilirken, diğer aday Recep Salip Derindere ise 363 oyda kaldı.

Seçim sonrası her iki adayda birbirlerini tebrik ederek kazananın Osmancık olduğunu ifade ettiler.