Osmancık'a ilkleri kazandıran önde kafelerden biri olan Locca Cafe ve Bistro, yılbaşına özel bir gece hazırlıyor. Dev kampanya ile dolu dolu geçirebileceğiniz kesintisiz eğlence ve kalitenin adresi olan Locca Cafe, yeni yıl için müşterilerine eğlence dolu bir program hazırlıyor.

Osmancık’ta kısa zamanda isim yapmış olan Locca Cafe ve Bistro, yılbaşına özel muhteşem bir eğlence düzenliyor.

Locca Cafe ve Bistro, yılbaşı akşamı sürpriz bir programla müşterilerine hizmet verecek.

Locca Cafe ve Bistro işletmecisi Fatma Yılmaz; Yılbaşı Özel Gecesi hakkında şu bilgileri verdi:

“Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte Türkiye genelinde tüm eğlence merkezleri ve kafeler özel bir eğlence düzenleyecek. Bizde Locca Cafe ve Bistro olarak Osmancıklı hemşerilerimizin Yılbaşı gecesinde eğlenmeleri için özel bir gece düzenlemek istedik.

Özel gecemizde günün konseptine uygun mekanımızda yılbaşı için muhteşem, birbirinden özel lezzetler ile canlı müzik sunacağız. Yılbaşı gecesi bu geceye özel hazırlanan görsel canlı müzik performansını sergileyecek olan usta sanatçımız Anıl Akgül, Locca Cafe ve Bistro’da yılbaşı özel gecesinde sizlerle birlikte olacaktır. Sanatçımız Anıl Akgül aynı zamanda rahmetli Ahmet Kaya ve Musa Eroğlu gibi uta sanatçıların arkasında bağlaması ile eşlik etmiştir. Sanatçımız ile tadına doyulmaz canlı performans müzik eşliğinde doyasıya eğlenmekle kalmayıp, tadına doyulmaz özel yılbaşı menüsüyle de damak zevklerinize hitap edeceğiz.

Biz Osmancık Haber Gazetesi vesilesi ile buradan yılbaşı akşamı düzenleyeceğimiz özel eğlencemizde müşterilerimize sunacağımız menümüz hakkında da bilgi vermek istiyorum.

Yılbaşı gecemize özel iki çeşit menümüz bulunmaktadır. Kişi başı 35 liralık zengin menümüzde su böreği, içli köfte, lüks kurabiye, kuruyemiş, meşrubat ve sınırsız çay mevcut. Bir diğer zengin menümüz ise kişi başı 50 liradan oluşmaktadır. Et sote, pilav, içli köfte, mevsim salata, kuruyemiş, kola ve sınırsız çay. Tüm müşterilerimizi bu özel günde mekanımızda ağırlamaktan mutluluk duyacağız.”

Locca Cafe ve Bistro, 220 metrekare alanda yaklaşık 105 kişilik kapasitesi ile 8 kişilik deneyimli kadro eşliğinde, aile ortamını hissedeceğiniz nezih mekanda hizmet vermekte.

Zengin mutfağında yemek çeşitlerinin yanı sıra, 46 çeşit kahve menüsü ve 25 çeşit sıcak çay menüsü ile kalmayıp 50 farklı tütün çeşidiyle de nargile hizmeti sunmakta.

Zengin mönüsü ile yılbaşı akşamının vazgeçilmez adresi olacak olan Locca Cafe ve Bistro’da rezervasyonlar sınırlı. Rezervasyon için 0533 619 92 76 numaradan ulaşabilirsiniz.