KOSGEB Çorum İl Müdürlüğü ve Osmancık Esnaf Odası Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği bilgilendirme toplantısında esnafa hibe kredilerinin kullanımı anlatıldı.

KOSGEB Müdürü Yusuf Yıldız´ın konuşmacı olarak katıldığı toplantıya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Çalışkan, Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Şoförler Odası Başkanı Bilal Karatağ, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mürsel Gökyar ve çok sayıda esnaf katıldı.

KOSGEB tarafından verilen faizsiz krediler, hibe kredileri, girişimci kredileri gibi konularda esnafı bilgilendiren Yıldız, krediyi kullanma ve ödeme şartları hakkında bilgiler verdi.

Proje aşamasından ödeme şartlarına kadar birçok konuda esnafa seminer veren Yıldız, konuşmasının ardından soruları cevapladı.

Şartları uyan tüm esnafı proje sunmak için KOSGEB Müdürlüğüne davet eden Yıldız, toplantı sonunda esnafa katılımlarından dolayı teşekkür ederek Osmancık´tan ayrıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bayram Çalışkan da katılımlarından dolayı esnafa teşekkür ederek işini geliştirmek, yeni işyeri açmak isteyen girişimcilerin verilen imkanlardan yararlanmalarının ilçe ekonomisine de katkı sağlayacağını ifade etti.