Osmancık´ta inşaat, doğalgaz, altyapı ve yol, elektrik mekanik sektörlerinde faaliyet gösteren Grup Hanyapı, emin adımlarla yoluna devam ederken, zirvedeki yerini de pekiştirdi.

Hanyapı, 2002 yılında İnşaat Mühendisi Mustafa Gülümser ve Mali Müşavir Harun Gülümser tarafından kuruldu. Yurt dışında Rusya, Dubai, Katar, Irak, Romanya, İtalya, Amerika gibi ülkelerde inşaat ve altyapı konusunda faaliyet gösteren firma, yaklaşık 5 yıldır da Osmancık’ta hemşerilerine edindiği tecrübeler doğrultusunda hizmet vermekte.

Osmancık´ta firma olarak Toplu Konut ve Yapı İnşaatlarında piyasada olan HANYAPI, bununla da kalmayıp HANTEK Elektrik-Mekanik, HANYOL Altyapı-Yol, HANISI Doğalgaz Isı Sistemi ile Osmancık Yeşilçatma Mahallesi Tekke Caddesi (Zerat Zeytinli Cad.) No: 15 adresindeki büro ve iş yerleri ile başta Türkiye olmak üzere, Çorum ve Osmancık istihdamına katkı sağlayacak ve ekonomiye faydalı olacak şekilde hizmetinden ödün vermeden emin adımlarla ilerlemeye devam eden bir firma olarak örnek gösterilecek derecede profesyonel olarak çalışmalarını sürdürmekte.

Osmancık’ta doğalgaz çalışmaları ara vermeden devam ederken yaklaşan kış aylarında ise vatandaşlar evlerini doğalgaz dönüşümü için hazırlıklar yapmakta. Bu bağlamda aralıksız çalışan HANYAPI, özellikle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak fark edilir derecede profesyonel bir şekilde hızla çalışmalarını sürdürüyor. Proje mühendislik hizmetleri veren ve ücretsiz keşif imkanı ile gerek müstakil, gerekse site ve kamu kurum ve kuruluşların doğalgaz işlerini üstlenen HANYAPI, eksiksiz tam bir şekilde deneyimli kadrosu ile teslim etmekte. 

Grup Hanyapı sahibi Gülümser; “Grup Hanyapı’nın en önemli düsturu müşteri odaklı çalışmasıdır. Bundan hiçbir şekilde taviz verilmez. İlçemize doğalgazın gelmesiyle birlikte doğalgaz sektöründe de yetkili firma olarak faaliyet göstermekteyiz. Hanyapı Hanısı bünyesinde iyi yetişmiş, tecrübeli teknik ekibiyle hemşerilerimizin doğalgaz tesisat işleriyle ilgili makul çözümler üretmektedir. Hanısı bünyesinde müşterilerin her marka kombiye uygun fiyat ve ödeme şartlarıyla ulaşması da mümkün.

Hanyapı faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde kalıcı olmayı hedeflemiş bir firmadır. Bu nedenle yüksek standartlardan ve hizmet sonrası servis ve garanti sunmaktan asla taviz vermez. Bu prensipler hedefinde Osmancıklı hemşerilerimize uzun yıllar hizmet vermeye devam edeceğiz.

Tüm Osmancıklı hemşerilerimizi hem yüksek standartlı konut projelerimizi görmeye ve doğalgaz konusunda ücretsiz keşif ve danışmanlık hizmeti almaya önemle davet ediyoruz” dedi.

Ayrıca HANYAPI, Osmancık’ın lüks konut anlayışına yeni bir soluk getirecek olan HAN PLATİNUM KONUT Projesine başladı. Konutlar, en kısa sürede sahiplerine teslim edilmek üzere tamamlanacak.

‘Farkımız Yapılarımız’ diyerek yola çıkan HANYAPI, Osmancık’taki yaşamın standartlarını değiştiren HAN PLATİNUM KONUT, İstanbul Yolu Kamil Kavşağına yaklaşık 300 Metre uzaklıkta Koyunbaba Mahallesinde bulunan proje Osmancık’ta tek olma özelliğinin yanı sıra; kapalı otoparktan bahçe havuzuna, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yollarına kadar fiziksel ve sosyal tüm ihtiyaçları karşılayan imkanlarıyla, doğayla iç içe ve konforlu bir yaşamı arayanların tercihi olacaktır.

Her türlü konut ve doğalgaz işlemleriniz için HAN YAPI´ya 0364 611 22 73 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.