Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Olağan Genel Kurul’da Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Bilal Karatağ mazbatasını aldı.

Bilal Karatağ oda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Osmancık Adliyesine giderek mazbatasını Osmancık İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ali Tontur’un elinden aldı.

Osmancık Adliyesinde düzenlenen mazbata töreninde Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Çorum Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Osmancık Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Çakır da Bilal Karatağ ve yönetim kurulu üyelerini yalnız bırakmadı.

Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Bilal Karatağ Adliye çıkışında yaptığı açıklamada, Görevde bulunduğumuz 4 yıllık sürede üyelerimize en iyi şekilde hizmet verdik. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte geride bıraktığımız 4 yılda olduğu gibi tüm enerjimizle aynı azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Geride bıraktığımız yıllarda olduğu gibi bu günden sonrada benim şahsıma ve yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.