Vakıf 19’un Çorumlu gençlerin eğitim – öğretim yaşantılarına destek olmak, Çorum ve Hitit kültürünü sahiplenecek parlak gençler yetiştirmek amacıyla kuruluşundan itibaren sürdürdüğü burs desteği, bu sene de devam ediyor.
Vakıf19 başkanı Alper Bilan, "Geleceğin mimarı olacak Çorumlu gençlerimizi yalnızca okullarına ve sosyal faaliyetlerine odaklanabilmeleri ve daha rahat koşullarda öğrenim görebilmeleri için 2019-2020 eğitim – öğretim döneminde verilecek yüksek öğrenim bursları için başvuruların başladığını açıkladı. Bilan, burs koşullarını sağlayan bursiyer adaylarının burs başvurusu için yapması gerekenin, www.vakif19.com internet sitesi üzerinde yer alan dijital formu dikkatlice okuyarak, eksiksiz doldurmaları gerekiyor. 9 Kasım'da başlayan başvurlar 22 Kasım'da sona erecek " şeklinde konuştu.
Bilan, başvuruların, Vakıf 19 bünyesinde oluşturulan Burs Komitesi tarafından değerlendirileceğini ve burs başvurularının sonuçlarının ise yine internet siteleri üzerinden duyurulacağını bildirdi.

Burs Yönetmeliği
Online Burs Başvurusu
BAŞVURULAR: 9-22 KASIM