Osmancık İlçe Emniyet Müdürü Mürsel Türkmen, 2017-2017 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla okulları ziyaret ederek, öğrencilerle buluştu.

Emniyet Müdürü Mürsel Türkmen, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel’in de eşlik ettiği ziyaretlerde öğrencilerle bir süre sohbet ederek, yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

Sırasıyla Yatılı Bölge Okulu, Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu ve METEM okullarını ziyaret eden Türkmen okul müdürlerine çiçek takdim ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

Türkmen, okulların güvenliği konusunda oldukça hassa davrandıklarını dile getirerek, günün hangi saatinde olursa olsun tüm öğretmenlerin güvenlik açısından olumsuzluk gördüklerinde arayabileceklerini ifade etti.

Kendisinin de önceden eğitimci olduğunu ifade eden Türkmen, öğrencilerin yetişmesinde öğretmenlerin büyük rol oynadığını dile getirerek, işini severek ve başarılı şekilde yapan öğretmenlere teşekkür etti.

Öğretmenlerle yaptığı sohbetin ardından başarılar dileyerek sınıfları gezen Türkmen, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Sizler geleceğimizin teminatısınız. Bunu bilerek bilinçli bir şekilde eğitim aldığınız sürece sizleri daha aydınlık bir gelecek bekleyecektir. Hedeflerinizi daima yüksek tutunuz. Hedefi olmayan öğrencinin başarılı olma şansı zayıftır. Bizlerin okuduğu dönemlerde şartlarımız sizinki kadar iyi değildi. Şimdi okullarda şartlar oldukça elverişli. Bizler zor şartlar altından eğitim alıp bir yerlere geldiysek sizin bu şartlar altından daha yüksek mevkilere gelmemeniz neredeyse imkansız. Hepinizin hedeflerine ulaşmanızı temenni ediyor yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.