Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Osmancık Temsilciliğine atanan Arif Emre Gökel, atandığı günden itibaren gençler için çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Osmancık Temsilcisi Arif Emre Gökel ve beraberindeki gençler, Orgeneral Ahmet Çörekçi Yatılı Bölge Okulu öğrencilerini ziyaret ederek yurtta kalan öğrenciler için hazırlanmış olan bakım setini dağıttı.

Gökel, öğrencilerle sohbet ederek Türkiye Gençlik Vakfı hakkında bilgiler verdi. Tüm öğrencilere verilen bakım seti sonrasında öğrencilere vakıf hakkında bilgi veren TÜGVA Osmancık Temsilcisi Arif Emre Gökel; “Vakfımız yeni nesil gencin enerjisi, hızı ve dinamizmi ile iyilik odaklı işler yapan, deneyimini paylaşan ve yaşatan bir vakıfçılık modeline sahiptir. Değerlerimiz adalet, ahlak, birlik, iyilik ve özgürlük üzerinedir. Vakfımızın misyonu, vizyonu ve değerleri doğrultusunda ilçemiz gençliği için özverili çalışmalar yapacağız. TÜGVA olarak bizler her zaman sizlerin yanında olacağız.

2014 yılında Türkiye’de kurulan vakfımızın amacı siz değerli yeni nesil gençlerimizin fiziksel ve ruhsal gelişimizi sağlamak. İlkokul, ortaokuldan 35 yaş çalışan gençlerimiz ve üniversite teşkilatımız ile sizler için çalışacağız. Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız. İnşallah devletimizin önemli kadrolarında yer alarak memleketimize hizmet edeceksiniz. Biz vakıf olarak her zaman yanınızdayız. Bunu sakın unutmayınız” dedi.

TÜGVA’nın yerinden de kısaca bahseden Gökel, öğrencileri görüp ziyaret etmeleri için davet etti. TÜGVA olarak kütüphaneleri, kitapları hayatın içine aldıklarının anlatan Gökel, ‘Okuruz Biz’ projesi hakkında bilgi vererek öğrencilerin kampanyaya katılmalarını tavsiye etti.

Okul yönetimi ise Gökel’e bu davranışından dolayı öğrenciler adına teşekkür etti.