Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, beraberinde şube müdürleri ile birlikte Osmangazi İlkokulunu ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ‘Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında Osmangazi İlkokulunu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel ve şube müdürleri, vizyon hakkında bilgi verdi.

Osmangazi İlkokulu yöneticileri ve öğretmenleri ile bir araya gelinen ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Tökel,12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programındaki özverili çalışmalarından dolayı okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri kutladı.

Tökel, ziyarette ayrıca Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında temel eğitim ile ilgili yapılaması gerekenlerden bahsetti.

Tökel, "Okulun ve çocukların, bulundukları mahallenin bir parçası olarak geliştirilmesi için kayıt bölgelerinde okul-mahalle spor kulüpleri kurulacaktır. Çocukların ilgi, yetenek ve mizaçları doğrultusunda yaşam becerileri kazanmalarına yönelik Tasarım-Beceri Atölyeleri kurulacaktır. İlkokul çocuklarının gelişimsel özellikleri dikkate alınarak teneffüs süreleri artırılacaktır" dedi.

Tökel, ziyaretin sonunda İstiklal Marşını ezbere okuma yarışmasında ilçe birincisi İshak Oslu’yu tebrik etti.​​​​​​​