Osmancık Nenehatun Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu) öğretmen ve öğrencileri, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kadir Erol´u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erol, öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, öğrencilere üniversite hayatı ve Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verdi.

Etkinlik daha sonra öğrencilerin farklı programlarda derse girmesi ve okulu gezmesiyle devam etti.

Farklı gruplara ayrılan öğrencilerin bir bölümü İş Sağlığı ve Güvenliği Programı´nda derse girip, yüksekokulun İş Sağlığı ve Güvenliği uygulamaları konusunda bilgiler aldı. Bir grup öğrenci Bilgisayar Programcılığı öğrencileri ile bilgisayar laboratuarında ders yaparken, başka bir grup öğrenci ise Harita Kadastro Programı öğrencileri ile okul bahçesinde ve dışında ölçme çalışmalarına katıldı. Renkli ve eğlenceli dakikaların yaşandığı etkinliğin devamında yüksekokul öğretim elemanları ve öğrencileri misafirleri ile spor sahasında futbol ve voleybol maçları oynadı. Birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından pasta kesimiyle tamamlanan etkinliğin ardından öğretmenler ve öğrenciler yüksekokuldan ayrıldı.

Gerçekleşen ziyaret ile alakalı açıklamalarda bulunan Osmancık Ömer Derindere Yüksekokulu Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Kadir Erol, “Biz bütün imkânlarımız ile her zaman sizlerin yanındayız. Ne zaman isterseniz okulumuza gelebilir, hatta bahçemizde sosyal faaliyetler yapabilirsiniz. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. Unutmayalım, en büyük engel sevgisizliktir” ifadelerini kullandı.