Osmancık Kaymakam Vekili Bahadır Güneş başkanlığında ‘Güvenli Okul’ toplantısı yapıldı.

Osmancık Öğretmenevi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Osmancık Kaymakam Vekili Bahadır Güneş, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Mürsel Türkmen, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Serdar Oğuz Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Adem Dağcı ve Bayram Çıplak, Osmancık İlçe Sağlık Müdürü Melehat Kent Erdoğan, Halk Eğitim Müdürü İbrahim Gökdere ile merkez ve köy okul müdürleri katıldı.

Toplantıda, eğitim öğretim yılının ikinci yarısının da huzur ve güven içerisinde geçebilmesi konusunda alınan ve alınması gereken tedbir ve planlamalar görüşüldü.

Bu çerçevede; okul çevrelerindeki güvenlik kameraları ve fiziki tedbirlerin durumu, okul çevrelerinde uyuşturucu ve benzeri madde satışına karşı alınacak önlemler, okul servis araçlarında öğrenci güvenliğine yönelik yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

Öğrencilerin eğitimini huzur ve güven içerisinde geçirebilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Osmancık Kaymakam Vekili Bahadır Güneş, ikinci dönem eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla okul içlerinde ve çevrelerinde gerekli her türlü tedbirlerin alınacağını kaydetti.

Bahadır Güneş, toplantının devamında okul müdürleri ile tek tek ilgilenerek okulları hakkında gerekli talep ve şikayetlerini sorarak bilgiler aldı ve yetkili birimlere talimatlarda bulundu.