Okulun İngilizce Öğretmeni Hülya Sarıdaş ve öğrenciler Aybüke Kural, Esma Çoban, Kadir Efe Kayar, Miray Azra Çolak ve Zeynep Karaçırak’ın katılımıyla ulusal ve uluslararası ortaklı bir eTwinning projesi gerçekleştirdi.

'The Effects of Media in Our Lives' projesinin amacı hakkında bilgiler veren İngilizce Öğretmeni Hülya Sarıdaş, "Projemizin amaçları öğrencileri sosyal medya kullanımı konusunda bilinçlendirmek, fayda ve risklerini belirlemek, bilgisayar oyunlarındaki gizli tehlikeler hakkında bilgi sahibi olmak, çevrelerini bilinçlendirmek, medyadaki dezenformasyonları ayırt etmek ve gerçekleştirmek, akranları ve gençleri arasında farkındalık yaratmaktır" dedi.

Hülya Sarıdaş "Remember Yesterday Live Today Dream Tomorrow" isimli e-Twinning Projemiz süresince çocuklar yeni becerilerini, işbirliklerini ve sorumluluklarını uygulayacak, materyal üretecek ve etkinliklere katılarak yaratıcılığın tadını çıkaracak. Bu projenin amacı öğretmenler arasında öğretmenlik deneyimi hakkında bilgi alışverişinde bulunmak olacaktır.

Learnıng Words Wıth Colours (eTwinning Projesi) ise mevcut Eğitim Sisteminde öğrenciler, kelime öğrenmenin kolay etkili yollarını kullanmak yerine her zaman klasik ve basit çalışma yöntemlerini kullanmayı tercih etmektedirler. Ancak öğrenciler etkili kelime öğrenme yöntemlerini öğrendikleri sürece bu başarısızlık ortadan kalkacak ve eğlenerek öğreneceklerdir." dedi.