Hitit Üniversitesi Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri 1 gün içerisinde 3 önemli ziyaret gerçekleştirdi.

Okul Müdürü ve Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kadir Erol başkanlığındaki kafilede, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Esra Daşdan, Lojistik Programı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Ayşegül İnce, Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Dr. Tuğçe Göver ve A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Mustafa Gökgöz de hazır bulundu.

Osmancık MYO kafilesi, ilk olarak Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Kimya Bölümü laboratuvarlarında bir dizi incelemelerde bulundu.

Daha sonra Makina ve Enerji A.Ş.’ye giden kafilenin son durağı ise Yağmaksan Yağlılar Makina San. ve Tic. LTD. ŞTİ. firması oldu.

Gezinin son derece faydalı geçtiğini söyleyen Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Erol, iş sağlığı ve güvenliği sektöründe saha çalışmasının olmazsa olmaz olduğunu vurguladı.

Bu tür etkinliklerin devamını da yapmak istediklerini söyleyen Erol, organizasyon da emeği geçen herkese teşekkür etti.