Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’na yeni bina yapılması konusundaki girişimlerinin devam ettiğini belirterek, okuldaki bahçe düzenleme çalışmalarının ise 2018 Haziran ayı içerisinde hayata geçirileceğini açıkladı.

Osmancık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hilmi Yedekçi, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel’e tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Osmancık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Hilmi Yedekçi, okullarına verdiği destekten dolayı Mahmut Tökel’e teşekkür ederek, okulda yürütülen çalışmalar ve gelecek ile ilgili planlamalar hakkında bilgiler verdi.

Hilmi Yedekçi, özelikle yeni okul binası yapılması ve bahçe düzenlemesi konusundaki taleplerini de dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nda çok güzel çalışmalar yapıldığını, okul yönetimi, öğretmenler ve okul aile birliğinin uyum içinde başarılı bir şekilde çalıştığını ifade ederek, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman yanlarında olduklarını kaydetti.

Tökel, bundan sonra da ellerinden gelen destek ve katkıyı sağlayamaya devam edeceklerini, okul bahçesi düzenlemesinin 2018 Haziran ayında hayata geçireceklerini, yeni okul binası içinde girişimlerinin devam ettiğini sözlerine ekledi.