Mezuniyet törenine; Okul Müdürü Sefa Kayalı, idareciler, öğretmenler, okul aile birliği Başkan ve yönetimi, öğrenciler ve öğrenci aileleri katıldı. Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalarla başlayan tören, müzik dinletisi, pasta kesimi ve çeşitli eğlencelerle dolu dolu geçti. Tören daha sonra kep atma ve hatıra fotoğrafı çekimleriyle sona erdi.


Öğrenci ve öğretmenlerin zaman zaman duygulandı mezuniyet töreninde gözyaşlarına hakim olamadılar. Öğrencilerin bu mutlu gününe ortak olan öğretmenler ve idareciler dolu dolu eğlendiler.
Tören ile ilgili bir açıklama yapan Okul Müdürü Sefa Kayalı, "8. Sınıflarımız okulumuza veda ederken; onları güzel bir etkinlikle uğurlamak istedik. Duygu dolu anlara sahne olduk. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile biz bir aile olmuştuk. Mezuniyet ile vada ettiğimiz öğrencilerimizin gözyaşlarına şahit olduk. Umarım öğrencilerimiz hakettikleri yerde vatana millete hayırlı birer bireyler olarak eğitim ve öğretim hayatlarına başarılı bir şekilde devam ederler" dedi.