Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan ve bir süre önce görevine başlayan İdris Makineci'ye hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiriliyor.  
Türk Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın ve Osmancık TES İlçe Temsilcisi Mustafa Potuk beraberlerinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci'ye yeni görevinde başarılar diledi. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci'yi Çorum Çeşmeören YİBO'da birlikte görev yaptığı halen Sinop İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olan Davut Kaya ve Hilal Kırtasiye sahibi Soner Dede ziyaret etti. Kaya ve Dede, Makineci'ye yeni görevinde başarıları dileklerini iletti. 
Osmancık çarşı esnaflarından kuyumculukla iştigal eden Sadık Eren, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci'yi yeni görevi dolayısıyla kutladı. 
İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci'nin yeğenleri Melek Gök ve Ayşegül Açıkbaş da Macineci'yi makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler. 
Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere, Osmancık Gazetesi'nin Sahibi Özkan Özçelik ve Osmancık Gazetesi Muhabiri Tuğba Horuz da İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci ile bir süre görüşerek, yeni görevinde başarılar dilediler.