Açılışa Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yücel ve Mehmet Turan, Osmancık Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Eskiadam, Hüseyin Cebeci, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, CHP İlçe Başkanı Sadık Eker, İYİ Parti İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı ve yönetimleri, Daire amirleri, İlçe Müftüsü Dr. Eyup Aydın, Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Okul Müdürü ve öğretmenler ile çok sayıda esnaf ve davetli katıldı.

Açılışta Kemal Yücel Kurşun, bir konuşma yaparak, “Ben iş hayatım boyunca İlçemiz dışında ve yurt dışında bulundum ve bu süre zarfında Osmancıklı bürokrat yada başarılı iş insanları ile tanıştığımda ve duyduğumda hep memleketim adına gurur duydum. Bizlerde Osmancıklı gençlerimizin daha iyi yerlere gelmesi için ortaklarımızla birlikte bu işyerimizi açtık. İnşallah başarılı olacağız. Katılımlarınız ile bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ederiz gösterdiğiniz bu teveccühü haklı çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya; “İlçemiz için böyle değerli bir hizmet açılışında sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bugün eğitim için güzel bir açılış gerçekleştiriyoruz. Gençlerimizin ilçemizde aldığı eğitim ile iyi yerlerde okuması ve gelişmesi için bu yollardan geçmesi gerekiyor. İlçemize ve işletme sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Dr. Eyup Aydın’ın yaptığı duadan sonra protokol mensuplarının hep berber kestiği kurdele ile açılışı gerçekleşti. Ardından Özel Osmancık Kariyer Akademi Kurs Merkezi katılımcılar tarafından gezildi.

Özel Osmancık Kariyer Akademi Kurs Merkezi hakkında Şirket Yön. Kur. Başkanı Kemal Yücel Kurşun şu açıklamaları yaptı:

"Güçlü kadrosu ve eğitim kaynaklarıyla Osmancıklı gençleri hayallerindeki kariyere kavuşturmak için OSMANCIK KARİYER AKADEMİ KURS MERKEZİ İlçemizde hizmete girdi. Osmancıklı gençlerin geleceğine ışık tutmaya hazırlanan OSMANCIK KARİYER AKADEMİ KURS MERKEZİ, tecrübeli ve alanlarında başarılı kadrosu ile velilerin ve öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alacaktır.

Öğrenciler için geniş, ferah çalışma alanı ve dinlenme alanları sunan Osmancık Kariyer Akademi 14 kişilik normal sınıfların yanı sıra Öğrencilerin kurs dışında ders çalışmaları için oluşturulmuş etüt sınıfları ile Osmancık’ta eğitime yeni bir vizyon kazandıracak.

OSMANCIK KARİYER AKADEMİ KURS MERKEZİ, 5,6,7,8,9. 10. 11. 12. Sınıflara, mezun gruplarına ve KPSS’na girecek gençlerimize hitap eden yeni nesil eğitim sistemiyle, etüt sınıflarıyla bireysel etüt imkanını gençlerin hizmetine sunuyor.

OSMANCIK KARİYER AKADEMİ KURS MERKEZİ öğrencilere sınav stresi yönetimi ve eğitim süreçleri hakkında psikolojik danışma desteği ve mesleki eğitim seminerleri ile Osmancık'ta bir ilke adım atmayı amaçlamaktadır.

"BİZ KALİTELİ EĞİTİMİN MİMARLARI OLURKEN, GENÇLERİMİZ EN GÜZEL KARİYERE ULAŞTIRMANIN GURURUNU YAŞAYACAĞIZ"

Osmancık Kariyer Akademi Şirket Yön. Kur. Başkanı Kemal Yücel Kurşun, " OSMANCIK KARİYER AKADEMİ KURS MERKEZİ olarak çocuklarımız, hayatlarına yön verirken onların yanında olmayı ve geleceklerine ışık tutmayı hedefliyoruz. Biz Osmancıklı ve Osmancık sevdalısı olarak gençlerimizin kariyerlerini en gözde noktalara getirmeleri için tüm kadrolarımız ve imkanlarımızla seferber olmak için yola çıktık. Öğrencilerimizi birer müşteri değil bizlere emanet edilmiş ülkemizin geleceğini inşa edecek kıymetli değerler olarak görmekteyiz, Eğitimde kadronun ve vizyonun önemine inanıyoruz. Kadromuz ve kullanacağımız yayınlarımız açısından çok şanslıyız. Gençlerimiz memleketimizin, ülkemizin gelecekteki mirasçılarıdır. Onlara verilen iyi eğitim memleketimiz ve dolayısıyla ülkemizin geleceğine yapılan en önemli yatırımdır. "Biz kaliteli eğitimin mimarları olurken, gençlerimizi hedeflerine ulaştırmanın gururunu yaşayacağız. Gençlerimizin kaliteli eğitim alarak en iyi yerlerde görmek bizim için en büyük mutluluktur. Velilerimizin yoğun ilgisinden dolayı onlara teşekkür ederiz" açıklamalarında bulundu.

ERKEN KAYIT DÖNEMİ UZATILMIŞTIR

Kemal Yücel Kurşun açılış sebebi ve yoğun ilgi nedeni ile diğer ortaklarımız ile beraber erken kayıt sürecini uzatmaya karar verdik erken kayıt avantajlarının devam ettiğini velilerimizin erken kayıt avantajlarından faydalanmaları için kısa bir süre daha kayıt dönemini devam ettireceklerini söyledi.

"2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM SEZONUNA HAZIRIZ"

OSMANCIK KARİYER AKADEMİ KURS MERKEZİ Kurucu Müdürü Alican Duman yaptığı açıklamada "Öncelikle Osmancık’a böyle bir kurum kazandırmış olmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşadığımızı belirtmek isteriz. Velilerimizin ve öğrencilerimizin bize göstermiş olduğu yoğun teveccühten dolayı çok mutluyuz ve velilerimize öğrencilerimize çok teşekkür ederiz, onların teveccühlerinin karşılığını başarılı bir eğitimle öğrencilerimizi hedeflerine ulaştırarak vermiş olacağız. Bizler OSMANCIK KARİYER AKADEMİ KURS MERKEZİ olarak eğitim kadrosundan binanın fiziki yapısına, yayın konusundan eğitim planlamasına kadar her anlamda 2021-2022 eğitim öğretim sezonuna hazırız" dedi.

Müdür Alican Duman, "Osmancıklı gençlerimizin yeni bir sese, yeni bir nefese ihtiyacı olduğu inancıyla bizler OSMANCIK KARİYER AKADEMİ KURS MERKEZİ olarak, vereceğimiz hizmet kalitesi ve tecrübeli öğretmen ekibiyle Osmancığın başarı grafiğini yukarı yönde değiştirmek için yola çıkmış durumdayız. Daha şimdiden kuruma olan öğrenci ve velilerin rağbeti de bu yolda doğru bir adım attığımızı bizlere göstermektedir. Kurumumuz fiziki yeterlilik anlamında Osmancık’taki en kapsamlı ve geniş kurs binasına sahiptir. Bünyemizde çok sayıda pandemi koşullarına uygun derslik ve VIP etüt sınıflar bulunmakla birlikte, rehberlik servisi, serbest çalışma salonları, soru çözüm odası ve birebir etüt salonlarına sahiptir" açıklamalarında bulundu.

" OSMANCIK KARİYER AKADEMİ KURS MERKEZİ’ NİN ERKEN KAYIT AVANTAJLARINDAN YARARLANIN"

Pandemi koşullarının dikkate alındığına dikkat çeken Alican Duman, "Yeni nesil Eğitim anlayışı ile Çok sayıda öğrenciye hitap edebilecek çok geniş ve ferah etüt alanlarımız bulunmaktadır. Amacımız Osmancık’ın gençlerine en kapsamlı ve en verimli hizmeti sunarak hedeflerine ulaşmalarında katkı sağlamaktır. Bu amaçla tecrübeli ve nitelikli bir öğretmen kadrosu oluşturmuş bulunmaktayız. Öğrencilerimize güçlü ve kaliteli bir yayın desteği sağlayacağız. Ayrıca öğrenci takip sistemi, soru çözüm programları, birebir etüt imkanı, etkin ve birebir rehberlik hizmetleri, mesleki danışmanlık hizmeti ve seminerler, grup telafi dersleri, farklı ve nitelikli yayınların Türkiye geneli deneme sınavları, ödev takip sistemi uygulanacaktır. Özetlemek gerekirse bir öğrencinin kendi kapasitesine ulaşması, başarıyı yakalaması ve geleceğini inşa edebilmesi için gerekli olan plan ve programlarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Osmancık Kariyer Akademi Kurs Merkezi’nin ayrıcalıklarından ve erken kayıt avantajlarından faydalanmak isteyen tüm öğrenci ve velilerimizi kurumumuza davet ediyoruz" şeklinde konuştu.