Osmancık Gazeteciler Cemiyeti 12 öğrenciye burs vermeye başladı

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda yayınladığı Bayram Dergisi’nden elde ettiği geliri öğrenciler burs olarak verme kararını aldı.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti hizmet binasında yapılan toplantıda Bayram Dergisi’nden elde edilen gelirin tamamının üniversiteye giden 12 başarılı öğrenciye burs olarak verilmesi kararlaştırıldı.

Osmancık Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak istişare sonucunda Merve Yazkan, Ertan Soluğan, Elif Çalışkan, Vahdettin Kürüş, Onur Özkardeş, Feride Sıla Uyar, Özcan Kışla, Alime Akgül, Rümeysa Emine Çoban, Kemal Mudarasız, Gizem Can Keskin ve Eda Aksoy olmak üzere 12 Osmancıklı öğrenci Gazeteciler Cemiyeti´nden burs alma hakkı kazandı.

Osmancık Gazeteciler Cemiyeti’nin yılda 3 defa çıkarmayı hedeflediği derginin gelirleri başarılı üniversite öğrencilerine burs olarak verilecek.

İki dini bayram ve yılbaşında çıkacak olan derginin gelirleri üniversite öğrencilerine katkı sağladığı gibi kültürel içeriği ile de Osmancık´ın tanıtımına büyük ölçüde katkı sağlıyor.

Osmancıklı esnafların büyük destek verdiği derginin gelirinin artması halinde burs verilecek öğrenci sayısı da artırılacak.

Cemiyet Başkanı Bilal Çevrim derginin çıkarılmasında emeği geçen yönetim kurulu üyelerine ve destek veren esnaflara teşekkür etti.