Genel

Düzce'de kooperatif kuran kadınlar, doğal yağlardan ürettikleri sabunlarla markalaşmak istiyor

- Gölyaka Kadın Kooperatifi çatısı altında zeytinyağı, Hint ve Hindistan cevizi yağlarını kullanarak ürettikleri lavantalı, güllü, portakallı, çörek otlu ve kestane ballı organik sabunları satan kadınlar, işlerini büyüterek sabun fabrikası kurmayı hedefliyor - Kooperatif üyesi Nurcan Tekneci: - "Eğitimlerimizi aldık, çalışmalarımızı yaptık. Bayağı uzun AR-GE dönemimiz oldu açıkçası. Çok malzemeler tükettik belki ama doğru sonuca ve şu an geldiğimiz noktaya ulaşabilmemiz için çok çaba sarf ettik"

Abone Ol

DÜZCE (AA) - GÖKSEL CÜNEYT İĞDE - Düzce'de kooperatif kuran girişimci kadınlar, yenilebilir yağları kullanarak ürettikleri organik sabunları, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin birçok iline satıyor.

Gölyaka ilçesinde ev...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }