Genel

Düzce Üniversitesinde çevreye duyarlı mutfak uygulamaları gerçekleştiriliyor

Abone Ol

DÜZCE (AA) - Düzce Üniversitesinin (DÜ) mutfak uygulamaları derslerinde iklim değişikliğine dikkati çekmek amacıyla "Green Food-Green Plate" çalışması hayata geçirildi.

DÜ'den yapılan açıklamaya göre, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }