Dedelerinin Balkanlar'da başlattığı dondurmacılık serüvenini yarım asırdır Bolu'da sürdürüyor

- Doğal salep ve karma sütle dondurma üreten 70 yaşındaki Nail Yüzkollar: - "Kaliteli dondurma için sütün ve salebin kaliteli olması gerek. Keçi, koyun ve inek sütünden de dondurma olur, manda sütünden de. Biz ise karma sütten yapıyoruz. İnek, manda ve keçi sütü kullanıyoruz"

Abone Ol

BOLU (AA) - Bolu'da doğal salep ve karma sütten yaptığı dondurmalarla ağızları tatlandıran Nail Yüzkollar, Balkanlar'da başlayan dede mesleğini yarım asırdan fazla süredir yaşatıyor.

Yüzkollar, AA muhabirine, 1964 yılından bu yana...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }