Çorum Son Dakika Haberleri

Çorum Hızlı Tren projesi'nde bütçe şoku: 27 Milyar liralık projeye sadece 2 bin lira ayrıldı

AKP iktidarının 20 yıldır demiryolu konusunda verdiği sözleri tutmadığını, 2023 yılı için söz verilen sözlerin de hayalden öte gidemediğini bildiren Ümit Er, “Cumhuriyetin 100. Yılı olan 2023 yılında Çorum’a demiryolu gelecekti. Ancak yatırım programına 2 bin liralık bütçe konulmuş. 2 bin lira ile Çorum’a demiryolu gelir mi? Tren işi yine fos çıktı” dedi. Çorum için ayrılan 2 bin liranın bin lirası alt ve üstyapı, bin lirası ise müşavirlik hizmetleri için harcanacak.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanı Ümit Er, yıllardan beri Çorum’a geleceği söylenen ancak bir türlü gelmeyen demiryolu özleminin Millet İttifakı ile sona ereceğini söyledi.

AKP iktidarının 20 yıldır demiryolu...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }