Genel

Bozkurt'taki sel felaketinin izini gösteren kolon, belediye tarafından camekanla korunuyor

- Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık: - "Deniz kotundan 35 metre yükseklikteyiz ama belediyemizin giriş katında su 2 metreye kadar yükselmiş. Gelip geçenlerin mazisi canlanıyor, felaketi hatırlıyor. İnsanlar felaketin hangi boyutta olduğunu gözleriyle görüyor" - "Bunu (kolonu) koruma altına alarak gelecek nesillere aktarmak istedik. Gelecek nesillerin tedbir alması açısından önemli. Felaketten sonra ilçe ne durumdaydı, devletimizin, milletimizin gücüyle daha sonra nereye geldiğini göstermek için çerçeve içine aldık"

Abone Ol

KASTAMONU (AA) - ÖZGÜR ALANTOR - Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde 11 Ağustos 2021'de yaşanan sel felaketinin belediye binasındaki kolonda bıraktığı iz, camekanla koruma altına alındı.

Bozkurt'ta şiddetli yağışın ardından 11 Ağustos 2021'de...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }