İnsan yaşamının her alanında bisiklete binmenin mümkün olduğunu göstermeyi hedefleyen Osmancık Bisiklet Kulübü, Osmancık şehir içerisinde toplu olarak pedal çevirdiler. Bisikletli olan ve bisikletli olmak isteyen gençler arasında bir dayanışma ortamı oluşturmayı, bisikleti sevdirmeyi ve çevre kirliliğini önlemeyi amaçlayan Osmancık Bisiklet Kulübü hemen hemen her Pazar günü bir etkinlik düzenliyor. Bu haftada Bisiklet Kulübü Gençlik Grup yöneticisi Emirhan Eker Önderliğinde şehirde bisiklet turu yapıldı.

Topluca şehir içinde tur düzenleyen bisikletliler ardından Osmancık Gençlik Merkezine geçti. Burada yapılan yarışma sonucunda hediye kazanan sporcular Çalışkan Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çalışkan’ın elinden hediyelerini aldılar.

Bisiklet Kulübü Gençlik Grup Yöneticisi Emirhan Eker, Sponsor olan Çalışkan Çimento yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Çalışkan’a çok teşekkür etti.

Bisiklet Kulübü Gençlik Grup Yöneticisi Emirhan Eker, "Herkeste olduğu gibi küçük yaşlarda bisiklet sevdamız vardı. Bugün de bisikletlilerle beraber toplanarak bisiklet kullanımının toplumda daha çok yer almaları için bisiklet turu düzenledik. Yarışmalar yaptık”.dedi.