Türkiye'de ekolojik temizlik malzemelerinden mutfak malzemelerine, sağlıklı yaşamı destekleyen pişirme gereçlerinden doğal kozmetik ürünlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede nitelikli ürünlerin doğrudan satış sektörünün ilk temsilcilerinden olan PETRA, Osmancık’ta da hizmetlerini sürdürüyor.

Osmancık’ta PETRA Satış Müdürlüğü yapan Vesile Zengin, PETRA’nın bugün, ekolojik temizlik ürünleri, gıda takviyeleri, doğal kozmetik ürünleri ile sağlıklı yaşamı destekleyen mutfak malzemeleri, pişirme gereçleri ve su arıtma cihazları gibi geniş bir yelpazede nitelikli ürünler sunduğunu bildirdi.

‘Başarımızın anahtarı marka kültürümüzdür’ diyen Vesile Zengin, PETRA ürünleriyle ilgili şu bilgilere yer verdi:

“Misyonumuz, doğaya saygılı, yenilikçi ürünler geliştirerek insan sağlığına ve yaşamına katkıda bulunmak, doğrudan satış modeliyle ekonomik değer yaratan ve bu değeri ekibiyle paylaşan, sosyal yönü güçlü bir marka kültürünün Türkiye’deki en önemli temsilcisi haline gelmektir.

Vizyonumuz ise ‘gelişim’, ‘yenilikçilik’, ‘güçlü sosyal yapı’ ekseninde şekillenen PETRA marka kültürüyle Türkiye’nin en güçlü doğrudan satış modelini oluşturan ve faaliyette olduğumuz uluslararası pazarlarda da bu başarımızı sürdürmektir.

PETRA’yı bugünlere taşıyan yaklaşımsa; gerçek başarıyı yakalamak için kolay yollar değil, yeni ve daha ileri yöntemler uyguladığımız ilkelerimiz de; tüketiciyi tüm faaliyetlerimizin merkezine konumlandırmak.

Kaliteyi ve onun daima gelişen standartlarını benimsemek, birlikte çalıştığımız iş arkadaşlarımızla ilişkilerimizi etik değerler çerçevesinde sürdürmek olmaktadır.

‘TÜRK MALI, TÜRK’ÜN MALI HERKES PETRA KULLANMALI’

Müşterilerimizin beklentilerini her zaman aşarak karşılayan bir marka olmak, ürün ve hizmet kalitesini her gün biraz daha yükseltmek ve bu yolla PETRA markası güvenilirliğini artırarak her eve girmesini inşallah sağlayacağız.

“Türk malı Türk’ün malı herkes PETRA’yı Kullanmalı” sloganıyla çıktığımız bu yolda ben şahsım adıma Osmancık’ta ve çevre ilçe ve köylerde olmak üzere tam hız yol almaktayım.

Sağlığını düşünen ve bilinçli alışveriş yapan değerli tüketicilerimiz için sadece şunu söylemek istiyorum.

Marketinizi değiştirin. Kimyasal ürünlerden artık uzaklaşın ve zararsız, katkısız hem kendinize hem de ailenize faydalı organik ürünlerimizden almanız yeterli olacaktır.

PETRA ürün başlıklarımız arasında Microfiber temizlik bezleri, ufak mutfak malzemeleri, temizlik malzemeleri, kireç çözücü ürünler, su arıtma sistemleri, kişisel bakım ürünleri bulunmaktadır.

Biz ürün kalitemizin her daim arkasındayız. Güvenimiz inancımız sonsuz. Sizin sadece alıp denemeniz yeterli olacaktır. Ve bu kaliteden vazgeçemeyeceğinizin garantisini şimdiden PETRA ailesi olarak söz veriyoruz”