Osmancık Belediyesi'nce Kurban Bayramı'nın huzurlu geçmesi amacıyla çeşitli tedbirleri alındı. Bayramda belediyenin ilgili birimlerinde nöbetçi bulunacak. Vatandaşlar bayram boyunca tüm talepler için 153’ü arayabilecek.

Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kurban Bayramını vatandaşların huzur içerisinde geçirmesi için gerekli tedbirleri aldıklarını, bayram tatili süresince belediyenin ilgili birimlerinde nöbetçi personel bulundurulacağını belirtti.

TÜM TALEPLER İÇİN TEK NUMARA: ALO 153

Karataş, vatandaşların su arıza, temizlik ve cenaze işlemleri gibi talepleri için belediyeye 153’den ulaşabileceklerini kaydetti.

Vatandaşların 153’e ulaşan taleplerinin nöbetçi birimlere yönlendirileceğini belirten Karataş, Kurban Bayramının huzur içerisinde geçmesi için her türlü tedbirin alındığını ifade etti.

KARTLI SAYAÇ İÇİN NÖBETÇİ BULUNDURULACAK

Osmancık ilçesinde ilk defa bu yıl uygulamaya başlanan kartlı sayaç sisteminde de aksaklık yaşanmaması için belediye nöbetçi bulunduracak.

Kartlı sayaç kullanan vatandaşların su yükleyebilmeleri için bayram boyunca belediyede nöbetçi personel bulunacak.

HAYVAN PAZARI 3 GÜN AÇIK OLACAK

Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satışlarının hızlanması nedeniyle Osmancık Hayvan Pazarı Cumartesi gününden itibaren üç gün açık olacak.

KURBAN KESİM NOKTALARI BELİRLENDİ

İlçede vatandaşların kurbanlarını kesmeleri için 6 kurban kesim noktası belirlendi.

Kurban Kesim noktaları şu şekilde:

Koyunbaba Mahallesi Özpetek Blokları Arkası, Esentepe Mahallesi için 2. Nolu Sağlık Ocağı yanı, Güney Mahallesi eski büz deposu, Kızılırmak Mahallesi eski mezbahane, Çiftlikler Mahallesi ve Şenyurt Mahallesi Canlı Hayvan Pazarı.