Osmancık´ta doğalgaz ve inşaat konusunda deneyimli personeli ile hizmet verecek olan Osmancık Yapı törenle hizmete açıldı.

Osmancık´ta doğalgaz ve inşaat alanlarında hizmet verecek olan Osmancık Yapı kalabalık davetli topluluğunun katılımı ile dualarla açıldı.

İşletmeciliğini Ümit Köse'nin, yaptığı Osmancık Yapı Yeni Mahalle Namık Kemal Caddesi Telve Cafe yanında hizmete girdi.

İşinin uzmanı personelleri ile doğalgaz dönüşümü ve inşaat alanında hizmet verecek olan Osmancık Yapı´da Baymak anabayi satışı yürütülecek.İlçede ayrıca Baymak servisi de mevcuttur.

Açılışa özel kredi kartına faizsiz imkanı ve ücretsiz kombi montajı imkanı sunan Osmancık Yapı doğalgaz sektörüne hızlı giriş yaptı.

Ücretsiz keşif ve istenilen marka kombilerinde temininin sağlandığı iş yeri işletmecisi Ümit Köse yaptığı açıklamada, “Firmamız Osmancık´ta doğalgaz ve inşaat üzerine hizmet verecek. İşinin uzmanı personellerimiz ile yapacağımız işlerdeki ilk ve öncelikli prensibimiz kaliteli malzeme kullanmak titiz ve temiz işçilik yapmak olacak. Garantili ürünlerin kullanıldığı işletmemiz doğalgaz dönüşümü sonrası bakım, onarım ve arıza konularından da müşterilerimize hizmet verecek. Doğalgaz dönüşümü yaptıracak olan müşterilerimizin ücretsiz keşif için 0364 611 22 22 numaralı telefonu aramaları yeterli olacaktır” ifadelerini kullandılar.

Mevlid-i Şerif okutulmasının ardından kurdele kesilerek hizmete giren işyerinin açılışına Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yücel, Kargı Belediye Meclis Üyesi Nevzat Kuzu, Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mürsel Gökyar, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Yunus Güngör ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşma yapan Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör işyerinin Osmancık´a hayırlı olmasını temenni ederek işletmecilere başarılar dilediler. Açılıştan sonra davetlilere yemek ikramında bulunuldu.