Düzenlenen çizgi film gösterisinde çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtıldı. Çizgi film gösterisinin yanı sıra palyaçolar çocukları eğlendirdi.
Osmancık Belediyesi Kültür Salonu'nda, Kültür Müdürlüğünün çocuklara yönelik etkinlikleri devam ediyor. Çocukların yarı yıl tatilinde dinlenmelerinin yanı sıra eğlenmelerini de amaçlayan ve Koyunbaba isimli animasyon çizgi film ile küçük çocukların ilgisini çeken Osmancık Belediyesi'nin bu etkinliği büyük takdir topladı.
Salon girişinde çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtıldı. Palyaçolar isteyen çocukların yüzlerine renkli motifler çizdiler.
Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör; "Belediye meclis üyemiz Seher Piriççi Kökez ve Kültür Müdürümüz Nadir Öksüz'den gelen teklifi değerlendirdik. Uygulamaya koyduk. Baktık ki küçük çocuklar yapılan etkinliği çok beğendiler Aileleri de çocuklar gibi mutlu oldular. Böylece Koyunbaba'yı animasyon filmi ile yakından tanımış oldular. Gönüllerince eğilendiler. Böyle etkinliklere bundan sonra sık sık yer vereceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.