Osmancık ilçesinde yaklaşık 150 motor tutkunu gencin katılımı ile ‘Motor Güzellik Yarışması’ düzenlendi.

Osmancık´ta bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Motor Güzellik Yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Organizasyonunu Taner Özdemir, Mutafa Onur Yüktaşır ve Oğuz Bülbül´ün yaptığı yarışmada dereceye girenler ödüllendirildi.

Taner Özdemir, Temiz Oto Kaporta Sahibi Sacit Açık ve Durukan Sürücü Kursu sponsorluğunda gerçekleştirilen yarışma Sanayi Sitesinde Temiz Oto´da yapıldı.

3 kategoride düzenlenen yarışmada CUP 100´lük motorlar, CG 150´lilik motorlar ve Drift dallarında yarışan yaklaşık 150 motor tutkunu genç kıyasıya yarıştı.

CUP´ta Enes Ceylan, CG´de Kürşat Burak Oral ve Driftte Samet Arslan birinci olarak kupa ve madalyalarını aldılar. Kupa töreninin ardından genç motosiklet tutkunları çeşitli gösteriler yaparak izleyenlerden tam not aldı.

Çorum, Amasya, Merzifon, Bolu, Osmancık, Dodurga ve Kargı´dan yaklaşık 150 motosikletin katıldığı yarışmanın organizatörü Taner Özdemir yarışma hakkında yaptığı açıklamada, “Her yıl Türkiye´nin çeşitli bölgelerinde bu tür yarışmalar düzenleniyor. Bizde Osmancık´ta bu yıl ilkini gerçekleştirdik. Geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz Motor Güzellik Yarışmasını önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı yapmayı hedefliyoruz. Bu sayede Osmancık´a Türkiye´nin birçok yerinden yüzlerce motor tutkunu gencin gelmesini hedefliyoruz” İfadelerini kullandı.

Yarışma sonunda dereceye giren motor tutkunlarına Yamaha Osmancık Bayii Dostlar Ticaret tarafından tişört hediye edildi.

Daha sonra gençler sanayi içerisinde tur atarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.