Osmancıklı Piricci ailesinin sevimli torunu 'Duru' karakterini canlandıran Defne Piriçci, yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak "Gel Dese Aşk" dizisinin ana kadrosuna dahil olarak dizide 'Ece' karakterini canlandıracak.

En son "Vurgun" dizisinde "Duru" karakterini canlandıran Defne Piricci, yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak "Gel Dese Aşk" dizisinde oynayacak. Yapımcılığını film ve dizi sektörünün duayen ismi Osman Sınav’ın yapacağı projenin yönetmen koltuğumda ise Murat Onbul ve Aslı Kahraman olacak. Kadrosunda Erkan Petekkaya, İlayda Çevik, Şebnem Bozoklu, Öykü Gürman, Aslıhan Malbora, Uğur Çavuşoğlu, Ertan Saban,Yiğit Koçak gibi birçok usta ismin yer aldığı projenin geniş bir izleyici kitlesine hitap etmesi bekleniyor.

Dizide Murat (Erkan Petekkaya) ve Yasemin’in (Şebnem Bozoklu) sevimli kızı Ece Karakterini canlandıracak olan Defne’nin oyuncu koçluğunu ise alanında uzman isimler Gizem Özmen ve Ömer Kaya üstlendi. Kadroya dahil olmasının hemen ardından kostüm ve fotoğraf çekimlerine alınan minik oyuncuyu kalabalık bir ekip canlandıracağı karaktere hazırladı. Anasınıfı Öğrencisi olan Defne’nin öğrenim hayatının etkilenmemesi için Uzm. Psk. Seren Gültekin’in hazırladığı özel bir programa alındığı öğrenildi. Dizinin ilk bölümü 8 Mart Pazar akşamı ATV ekranlarında olacak.