Türk Kızılay´ı Osmancık Şubesi Şeyh Hasan Camiinde açılan yaz Kuran Kursunu ziyaret etti.

Türk Kızılay Derneği Osmancık Şube Başkanı Erdal Karataş ve yönetim kurulu üyeleri Osmancık İlçe Müftülüğünce açılan Yaz Kuran kurslarına katılan öğrencileri ziyaret etti.

Şeyh Hasan Camiine yapılan ziyarette öğrencilere kıyafet yardımı yapılırken Kızılay Bilgilendirme Kitapçığı dağıtıldı ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Osmancık Kızılay Şube Başkanı Erdal Karataş yaptığı açıklamada, “Yönetim Kurulu olarak okulların kapanmasından sonra İlçe Müftülüğümüzce açılan yaz kuran kursunda Kur´an okuması ve din bilgilerini öğrenmek için eğitim gören, Ulucami Mahallesinde bulunan Şeyh Hasan Camisini ziyaret ettik.

Hayırsever bir işadamının gönderdiği giysileri camide öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdık.

Tüm öğrencilerimize Kızılay´ın önemini ve çalışma sistemini anlatan kitapçıklar dağıtarak öğrencilerimiz bilgilendirdik.

Kan bağışının yanı sıra ihtiyaç sahiplerini de yardım yapıyoruz. Yaz ayı boyunca Kur´an Kurlarını ziyaret ederek ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmaya çalışacağız” dedi.

Şeyh Hasan Camii İmamı Ayhan Eravcı da yapılan ziyaretin çok anlamlı olduğunu ifade ederek Kızılay Osmancık Şube yöneticilerine teşekkür etti.